zelfhyp

Workshop : "Werken aan jezelf met Zelfhypnose"

 

HYPNAC organiseert regelmatig een workshop ZELFHYPNOSE, en dit in het kader van de zelfontwikkeling.

Wil je diepgaand herbronnen en via je onbewuste terug "bewuster" worden van wie je echt bent, of wil je stoppen met je te "laten" leven en terug authentiek te zijn, dan is deze workshop in zelfontwikkeling voor jou.

Wij besteden in de cursus heel veel aandacht aan het fenomeen van zelfhulp op diverse vlakken. Zelfhypnose is een methode van zelfontspanning en suggesties geven aan jezelf om bepaalde doelen te bereiken. Deze doelen kunnen van professionele aard zijn of betrekking hebben op de gezondheid en het welbevinden.

Doelgroep : Iedereen die inzicht wil verwerven in het fenomeen hypnose en zelfhypnose en door middel van zelfhypnose aan zichzelf wenst te werken. De cursus is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.

 

Doel van de cursus:

 

Technieken aanleren -en daadwerkelijk inoefenen- die je toelaten om hypnose en meer specifiek zelfhypnose voor jezelf toe te passen. We hebben het over :

-ontspanningstechnieken

-inductietechnieken

-verdiepingstechnieken

-het geven van suggesties

 

Praktisch :

 

workshop voorzien in voorjaar van 2019 : zaterdag 16 maart 2019 van 9.30 tot 17 uur

Als je interesse hebt schrijf je dan NU in want we werken met een beperkt aantal deelnemers.

 

 

Prijs : 155,00 euro, inbegrepen : - lessen, theorie en praktijk

- documentatie

- broodmaaltijd met soep 's middags en koffiebreack in de namiddag.

Als je inschrijft én betaalt voor 1 februari betaal je 140 euro pp. Schrijf je bovendien in met twee of meerdere personen dan betaal je 130 euro per persoon.

 

Inschrijven : via het formulier op de website van Hypnac .

 

PROMO

 

De inschrijving is slechts definitief na betaling van het cursusgeld op rekening.

nummer :

 

IBAN-nummer : BE96 9731 8311 3705

 

Ten name van ARAN-Consulting te Brugge, met vermelding van de naam van de cursus.

Leden van Cashbackworld krijgen de gebruikelijke korting. (niet combineerbaar met andere kortingen) Bent u nog geen lid, mail of bel ons dan. We schrijven je gratis in, zodat je onmiddellijk kan genieten van de voordelen, ook bij andere partners.

LET OP : de workshop gaat slechts door vanaf 4 deelnemers en voor maximum 8 deelnemers. Indien er meerdere kandidaten inschrijven geldt de datum van betaling als scheidsrechter. Desgevallend wordt zo snel mogelijk een tweede groep opgestart. Laat daarom nu reeds uw interesse weten via mail of via het inschrijvingsformulier.

Wanneer u over een groep van minstens 8 personen beschikt kunnen we deze workshop voor u alleen laten doorgaan, desnoods bepalen we samen datum en locatie en voorwaarden.

 

INSCHRIJVEN

 

Hypnoseacademie.be

het opleidingsplatform van

ARAN-Consulting

+32 478 32 42 28

 

info(at)hypnoseacademie.be