anatomie

Workshop : "Beginselen van Anatomie, Fysiologie en Pathologie"

 

ARAN-Consulting en HYPNAC organiseren regelmatig (2 of 3 x per jaar) een workshop Beginselen van anatomie, fysiologie en pathologie..

 

Deze cursus is voor het overgrote deel gebaseerd op zelfstudie en heeft als bedoeling om de hulpverlener (in opleiding) een beter inzicht te geven in het menselijk lichaam en de werkingervan. Ook de belangrijkste pathologie├źn komen aan bod.

Na inschrijving en betaling wordt u de titel van het aan te schaffen werk voorzelfstudie meegedeeld.

 

Tijdens twee samenkomdagen worden bepaalde aspecten beter belicht en worden er ook testen afgenomen die aanleiding kunnen geven tot een getuigschrift.

 

Datum: Data worden in overleg bepaald. Het is de bedoeling dat deelnemers 2 samenkomdagen NA mekaar volgen, zodat alle leerstof is gezien.

 

Locatie: Gouden-Boomstraat 1, 8000 Brugge

 

Prijs: 215 euro per persoon

inclusief bijkomende documentatie, lichte lunch of broodmaaltijd (gewone keuken), koffiebreaks.

De inschrijving is slechts definitief na betaling van het cursusgeld op rekeningnummer vermeld op inschrijvingsformulier.

 

 

.

Lyonessleden krijgen de gebruikelijke korting. Bent u nog geen Lyoness, mail of bel ons. We schrijven je gratis in, zodat je onmiddellijk kan genieten van de voordelen, ook bij andere partners.

LET OP : de workshop gaat slechts door vanaf 4 deelnemers en voor maximum 9 deelnemers. Indien er meerdere kandidaten inschrijven geldt de datum van betaling als scheidsrechter. Desgevallend wordt zo snel mogelijk een tweede groep opgestart. Laat daarom nu reeds uw interesse weten via mail of via het inschrijvingsformulier.

 

INSCHRIJVEN

 

Hypnoseacademie.be

het opleidingsplatform van

ARAN-Consulting

+32 478 32 42 28

 

info(at)hypnoseacademie.be