simpson

Heet van de naald !

 

Unieke mogelijkheid om u verder te bekwamen in de hypnotherapie en hypnocoaching.

Op 25 en 26 november 2017 organiseren wij te Brugge een seminarie over een zeer efficiënte en zeer krachtige hypnosetoepassing,

het SIMPSON-protocol,

 

ontwikkeld door de bekende Canadese hypnotherapeute, Ines Simpson.

Deze techniek is ISO-gecertifiëerd en kan enkel worden aangeleerd door erkende trainers.

*****************************

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken. Ines Simpson heeft een protocol uitgewerkt om interactief te kunnen werken in de esdaile-staat. Daar waar het tot voorheen enkel nuttig was om te opereren (volledige anesthesie). De kracht van het Simpson Protocol zit in de discrete-, holistische en niet-directieve werkwijze. Er wordt gewerkt via ideomotorische bewegingen om communicatie mogelijk te maken met het Hoger Bewustzijn. Het Hoger Bewustzijn is moeilijk te omschrijven in woorden; er is a.h.w. een universele kennis aanwezig. De hypnotiseur hoeft enkel het Hoger Bewustzijn vragen te stellen en rekent hierbij op het zelfhelend vermogen van de holistische mens. Het probleem van de cliënt wordt op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- en zelfs spiritueel niveau aangepakt. Op het einde van de sessie worden de diepe trance-niveau's verankerd zodat de cliënt ze zelf kan benutten tijdens zelf-hypnose. De 2-daagse basisopleiding is bijzonder intensief en zal de studenten zelf ook als persoon doen evolueren. Deze opleiding is enkel toegankelijk voor hypnotiseurs met een gedegen basiskennis in hypnotherapie hebben opgedaan. De training wordt gegeven door Christophe Dierckx, die reeds jarenlang samenwerkt met Ines Simpson.

 

Praktisch : - het weekend van 25 en 26 novemder 2017 van 10 tgot 17 uur

- Locatie : ARAN-Consulting, Gouden-Boomstraat 1, 8000 Brugge

- Prijs : 599,00 euro per persoon. Hierin is begrepen :

- de lessen

- cursus en eventuele documentatie

- waters tijdens de lessen

- koffiebreak

- broodmaaltijd met home-made soep (gewone keuken)

 

 

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op deze website onder de rubriek "andere"

Voorwaarde voor deelname : gedegen basiskennis in hypnose en hypnotherapie. Geef je opleiding terzake aan in de infobox op het inschrijvingsformulier.

Heb je interesse vor deze unieke training, schrijf dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Hypnoseacademie.be

het opleidingsplatform van

ARAN-Consulting

+32 478 32 42 28

+31 10 340 0224

info(at)hypnoseacademie.be